Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

TASSIE'S HONDEN UITLAAT/OPPASCENTRALE

kvk 53520815

Hoi,

Ik ben Natascha en ben 45 jaar oud en heb al heel mijn leven honden. Mijn leven bestaat uit manlief, dochter en honden.

Ik kan mijn leven niet voorstellen zonder honden en interesseer me voor alles wat met honden te maken heeft.

Ik heb geen voorkeuren voor ras en vind nog altijd dat het baasje de hond maakt zoals hij/zij is!Wij hebben vroeger thuis allerlei honden gehad, van Bouvier,Sint Bernard, Herders tot aan Groenendaeler. 

Wij hebben nu 6 honden, een Spinone, Boerenfox Franse bulldog dat zijn teefjes en drie Basset (reuen) die ook altijd mee gaan met de hondenuitlaat!

Ik wil van mijn droom, die ik al van kleins af aan heb, werkelijkheid maken dat is het werken met honden.Ik heb ook al ervaring doordat ik op een hondenschool trainingen heb gegeven maar helaas door verhuizing daar weg moest.

Ik heb hier heel veel geleerd en ervaring opgedaan.Ik heb een cursus hondentrimmen gedaan .

Ik heb de hondenopleiding HUS gevolgd en heb daar o.a Rassenkennis, Hondentaal, EHBO honden en regels en wetten HUS gehad.

Ben nu in opleiding bij Annorlunda voor instructeur en daarna ga ik gedragtherapeut volgen. Deze opleiding duurt alles bij elkaar 3 jaar en is een echte opleiding. Ben al bijna klaar met de instructeursopleiding en hoop dit ook toe te passen als extra bij mijn hondenuitlaat.

Ook wil ik graag meer opleidingen lezingen gaan volgen om meer te weten over het gedrag van de hond.

Ik vind het belangrijk dat er goede communicatie is tussen baasjes en mij. Dat er vertrouwensrelatie is en dat de honden liefde- vol worden opgevangen door mij. Dat de baasjes maar zeker ook de honden weten wat ze aan mij hebben.