Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

TASSIE'S HONDEN 

INDIVIDUELE HONDENTRAINING,  GEDRAGSTHERAPIE  & UITLAATSERVICE

kvk 53520815

Uitlaatservice 

In de ochtenden van maandag t/m donderdag wandel ik met een groepje honden. 

Ik vind het erg belangrijk dat alle honden het naar hun zin hebben in de groep. Ik bekijk hoe ze zich gedragen in de groep. 


Niet alle honden vinden het leuk om met een groep te wandelen of de ene hond wil liever snuffelen tijdens een wandeling en de ander wil spelen. Ik bekijk dit per hond want iedere hond is anders. Hier speel in ook op in. Vindt de ene hond  grote honden eng dan geef ik die extra aandacht en zorg ervoor dat de grote honden een beetje afstand houden van die hond. Ik vind het belangrijk dat zij prettig mee lopen en dat ze een leuke wandeling hebben dat maakt mijn dag ook helemaal goed. 


Als u uw hond aanmeldt dan neem ik contact met u op en maken we een afspraak voor een kennismaking. Hierbij kunt u uw vragen stellen maar ook de hond kan met mij kennismaken want dit is voor de hond ook altijd spannend. 

Ik maak daarna een afspraak om hem de eerste keer mee te nemen en kennis te maken met de groep. Als dit goed verloopt voor zowel de hond als voor mij gaat de hond op de afgesproken tijden mee. 

Als uw hond het heel spannend vindt bij de kennismaking dan maak ik een afspraak om even een rondje met hem in de wijk te wandelen zodat de hond aan mij kan wennen.


Ik vind het erg belangrijk dat de hond zich goed voelt in de groep en dat hou ik ten alle tijden in de gaten. 

Ik vind ook de communicatie met de eigenaars erg belangrijk. 

De eerste keren dat de hond mee gaat krijgt u ook iedere keer een apje of telefoontje hoe het geweest is. U kunt dan ook met vragen terecht bij mij.