Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

TASSIE'S HONDEN 

INDIVIDUELE HONDENTRAINING,  GEDRAGSTHERAPIE  & UITLAATSERVICE

kvk 53520815

Individuele training 

Wat is er leuker dan samen met je hond bezig te zijn. Samen genieten van de natuur, spelen, oefeningen doen, kortom, lekker genieten van elkaar. Kom dan trainingen volgen bij mij. 


Soms komt het voor dat je niet meer geniet van je hond en dat je hulp nodig hebt. Het gedrag van de hond is misschien wel heel normaal gedrag voor de hond maar jij zit met je handen in het haar. Je weet niet meer. 

Neem met mij contact op en we maken samen een plan om je hond beter te begrijpen waardoor je beter kan handelen. Kortom ongewenst gedrag voor jou maar ook voor de hond?  Wat is dan gewenst gedrag wat u wil zien  en daar maken we dan een plan omheen. 


Ik begeleid jullie zodat jullie weer samen van elkaar kunnen genieten.


Ik geef o.a aandacht aan ;

  • opspringen tegen mensen 
  • wandelen zonder trekken 
  • hierkomen
  • zelfbeheersing (niet alles van straat pakken) 
  • leren omgaan met kinderen maar ook andersom 
  • angst voor geluiden, voorwerpen 
  • leren omgaan met spannende situaties 
  • alleen zijn 
  • blaffen

Staan gedragingen hier niet op waar u ook extra begeleiding bij nodig heeft kunt u dit aangeven in het gesprek en neem ik dit mee in de training.


Ik train positief omdat ik vind dat er een vertrouwingsrelatie moet zijn tussen de hond en de eigenaar (s) Als de hond je vertrouwt wil hij ook dingen voor je doen. Het samenwerken vind ik ontzettend belangrijk. 

Ik werk zowel met clicker als zonder clicker om nieuwe oefeningen aan te leren. 


U krijgt ook meer inzicht hoe uw hond denkt en leert zodat u de hond beter kan begeleiden. Ik vind het ook erg belangrijk om goed naar uw hond te kijken en hier zal ik zeker in de trainingen wat over vertellen. Wat zijn stress-signalen? Hoe herken ik bijvoorbeeld dat mijn hond angstig is of juist blij is? Hoe een hond u verteldt dat hij niet lekker in zijn vel zit? Wat is spel bij een hond? Wil mijn hond wel spelen met andere honden, mensen of kinderen? 


Ook kinderen staan hier in centraal, wanneer vindt de hond het nog leuk bij kinderen bijvoorbeeld? Hoe moeten kinderen omgaan met honden? etc. 


Kortom ik begeleid je van begin tot het einde van de trainingen. 


Je kan per les betalen maar ook per drie lessen dat is iets goedkoper, dan bespreken we een dag en tijd die vast staat, dit kan wekelijks of per twee weken. Dit spreken we  samen af. 


De lessen duren 40 minuten.