Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

TASSIE'S HONDEN UITLAAT/OPPASCENTRALE

kvk 53520815

werkwijze

Als u wilt dat ik uw hond uitlaat dan kom ik bij uw huis langs om een intake gesprek.

Dit is een vrijblijvend gesprek voor u om meer te weten over mijn hondenuitlaat/oppascentrale.

U kunt uw vragen stellen.

Hoeveel dagen u gebruik wil maken van de hondenuitlaat enz.

Ik ontmoet uw hond waar u de beste zorgen voor wilt hebben. Ik heb met uw een gesprek over uw hond om de hond beter te leren kennen.

Ik wil graag uw wensen horen en wat u van ons verwacht om daar dan rekening mee te houden.

Ook wil ik dan graag weten of de hond misschien individueel moet worden uitgelaten of in een roedel. (in roedel is vaak beter omdat een hond dan leert om zich als "hond" te gedragen. Een hond leert heel veel in een roedel, zoals hij zich moet gedragen b.v met honden)

De roedel zal nooit groter zijn dan max 6 honden excl. onze honden! Dit om voldoende aandacht te geven aan de honden en ze te begeleiden. De eerste dagen blijft uw hond aangelijnd omdat ik uw hond beter wil leren kennen en om uw hond rustig de tijd te geven om mij en de roedel te leren kennen.

Als u met dit alles eens bent dan wil ik graag dat u een overeenkomst tekent waarmee u instemt dat ik alles vertelt heb en dat u de hond aan mij toevertrouwd. Ook ik onderteken dit formulier zodat wij beiden zekerheid hebben.

Ook moet u een sleuteloverdracht ondertekenen als ik in uw huis moet zijn als u er niet bent. Dan wordt er een afspraak gemaakt wanneer ik precies de hond op kom halen.

Ik wil altijd de eerste dagen een terugkoppeling doen met de eigenaar hoe het is geweest met en voor de hond

Betaling dient men vooraf te betalen .